Geen extra kosten

Silent disco huren in Tilburg? Wij rekenen geen service kosten of borg. De prijzen op onze website zijn inclusief btw. Mocht er iets meer berekend worden zal dit van tevoren besproken en afgesproken zijn. Bij verlies of defect hanteren wij onze algemene voorwaarden.

prijzen

Hoe werkt het?

Omdat jij de silent disco bij ons komt ophalen, geven wij jou persoonlijke uitleg. Je krijgt van ons het gereserveerde pakket mee. Daar zit het aantal hoofdtelefoons die je gehuurd hebt +/- 2 reserve in. In de kist waar het pakket in geleverd wordt zit een zender, adapter, en een kabel set. De kabelset bestaat uit een stroomkabel voor de zender, een tulp kabel met aansluiting voor het apparaat waar je muziek op af wilt spelen.

Installeer de zender

Pak de zender uit. Sluit de zender aan op het stroomnet. Zet hem aan en kies het gewenste kanaal.

Kies de juiste kabel

Steek de rood-witte aansluit stukken op de zender en het andere uiteinde in je apparaat wat de muziek gaat afspelen (telefoon, tv, mengtafel. Laptop).

Feesten maar

Zet de hoofdtelefoon op, kies een kanaal, pas het volume aan en feesten maar!

extra's

Zender

Bij elke levering zit standaard een zender. Zonder deze zender kun je namelijk niks met de hoofdtelefoons. Zoals de naam al verklapt, stuurt de zender muziek naar de hoofdtelefoons. Nu het leukste van de zender! De zender heeft een mogelijkheid om op 3 verschillende kanalen muziek te verzenden. Als je 3 zenders hebt, kun je 3 verschillende soorten muziek opzetten. Hoe tof is dat! Ben jij van plan om een feest te geven? Dan kun je dus zorgen dat de vraag: “Mag er een andere soort muziek op?” of de de opmerking: “Ik hou niet zo van deze muziek!” er niet komt!

draadloze zender

Deze prachtige zender is een upgrade op de normale zender. Het verschil is, zoals de naam al verklapt, dat hij draadloos is. Dat betekent dus dat deze zender je feestje naar een hele andere plek kan brengen. Denk aan een bosrave, het strand en alle andere plekken zonder stroom. Ook kan hij goed gebruikt worden tijden skeeler tochten of tijdens de avondvierdaagse. Is er geen stroom? Dan kies je dus voor de draadloze zender. Verbind gemakkelijk  je telefoon via Bluetooth, geen kabels voor nodig. De zender gaan minimaal 6 uur mee.

Toetsenbord

Bij jouw silent disco pakket, kun je kiezen voor een toetsenbord als extra optie. Met het toetsenbord, kun je het licht van de hoofdtelefoons regelen. Normaal kun je alleen rood (kanaal3), groen (kanaal 2) of blauw (kanaal 1) kiezen, oftewel RGB. Maar met het het toetsenbord kun je ook nog wit, oranje en paars, oftewel WOP kiezen. Per kanaal kun je de kleuren kiezen, de hoofdtelefoons laten knipperen en continue laten veranderen van kleur. Voor het gebruik van een toetsenbord, heb je een zender nodig. Het toetsenbord is dus gebonden aan de zender. Heb jij gekozen voor 3 zenders? Dan heb je ook 3 toetsenborden nodig. Met de optie voor het toetsenbord, kies je er dus voor om van jouw feest een echte disco te maken. 

Silent disco bestellen

Silent disco puzzel

Weet je niet wat je moet doen tijdens je teamuitje? Wij weten het wel, een silent disco puzzel! Een silent disco puzzel is een muziek lijst die speciaal naar jouw behoefte is samengesteld. Er worden liedjes gebruikt die jij graag zou willen horen of je kiest een thema vo​or de muziek. Iedereen krijgt een vel waar de opdracht opstaat. 

meer weten

het complete feestje

Geen zin om bij meerdere aanbieders iets te moeten reserveren? Geen zin om alles klaar te moeten zetten en dan de volgende dag weer te moeten afbreken? 

Dan is het complete feestje de uitkomst voor jou!

meer weten

Contact

Spaubeekstraat 95-16, 5035JV Tilburg
06 83 21 46 60
info@trommelverlies.nl

KVK: 83344543

Algemene voorwaarden

Volg ons

©2023