De silent disco puzzel

Weet je niet wat je moet doen tijdens je teamuitje? Wij weten het wel, een silent disco puzzel! Een silent disco puzzel is een muziek lijst die speciaal naar jouw behoefte is samengesteld. Er worden liedjes gebruikt die jij graag zou willen horen of je kiest een thema vo​or de muziek. Iedereen krijgt een vel waar de opdracht opstaat. 

Hoe werkt de puzzel?

Op het opdrachtenvel staat bijvoorbeeld op bij het eerste liedje: De 1e letter van de artiestennaam. Is het eerste liedje: Leef – André Hazes Jr.? Dan mag je de letter A op het streepje invullen. Bij elk liedje een letter die uiteindelijk een woord of zin vormen. Als alle liedjes zijn geweest en alle letters zijn ingevuld, heb je de puzzel opgelost. Althans als het antwoord goed is natuurlijk.

De puzzel kan portable worden gebruikt door de draadloze zender. Met een draadloze zender kun je ervoor kiezen om lekker een stuk te wandelen. De puzzel kan in grote en kleine groepen worden gebruikt. Geen zin om te lopen? Natuurlijk kan de puzzel ook gewoon op de dansvloer worden gemaakt.

Wil jij een silent disco puzzel doen met jouw​ team? Of wil je graag nog meer uitleg? Neem dan contact met ons op door te bellen of mailen. Wil je graag een offerte ontvangen? Dan mag je een mail sturen naar info@trommelverlies.nl

Contact

Spaubeekstraat 95-16, 5035JV Tilburg
06 83 21 46 60
info@trommelverlies.nl

KVK: 83344543

Algemene voorwaarden

Volg ons

©2023