Over ons

Meet The Team

Licht en geluid technicus | dj | reparaties

Maikel Smetsers

Alles wat licht geeft en geluid afspeelt vindt hij leuk. Hij zorgt ervoor dat de hoofdtelefoons 
het altijd doen en voor jou zijn opgeladen. Daarnaast is Maikel ook nog eens DJ. Wat wil je nog meer? Een topper die van jouw stille feestje een top feestje maakt. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor het allerbeste feestje? Neem dan contact op met Maikel.

Marketing | vormgeving | fotografie | webdesign | DJ

Debbie Graafmans

Een echte creatieve topper, ze maakt voor Trommelveries alle media uitingen. Zo maakt ze prachtige foto's, video's en ontwerpen. Wil je een samenwerking aangaan met Trommelverlies. Dan moet je bij Debbie zijn.

reviews

Isha Anastacia

Trommelverlies heeft een hele goeie service er komen ook geen extra service kosten bij en dat ja heel fijn! Er word netjes met je gesproken en de koptelefoons worden oprijd geleverd alle prijzen staan er duidelijk bij ook als je extra apparatuur erbij wilt. Goede kwaliteit koptelefoons en is al mijn 2de keer dat ik bij hun huur dus zeker een aanrader!

Kirsten Nelson

Super bedankt! Echt een top service. Vriendelijke meedenkende jongeman. Koptelefoons, disco verlichting en dj set deden zijn werk! Was een mooi fiske.

Meline Keukens

Echt een top service, dachten mee over de levering en meenemen naar andere locatie en paste daarop de prijs aan. Super tevreden en goede kwaliteit!

amy smetsers

Super gezellige avond gehad dankzij Trommelverlies. Service is perfect en alles is makkelijk zelf aan te sluiten. Zeker een aanrader voor een gezellige avond thuis in deze tijden!!

Simone N

Super leuk concept en goede service!
Legt alles goed uit. Zin in een leuk feestje zonder teveel herrie? Dan is trommelverlies de uitkomst!

Contact

Spaubeekstraat 95-16, 5035JV Tilburg
06 83 21 46 60
info@trommelverlies.nl

KVK: 83344543

Algemene voorwaarden

Volg ons

©2022