Bruiloft

vier de liefde met trommelverlies

Gaan jullie trouwen en wil jij er daarna een knalfeest van maken? Dan ben je op het juiste adres. Wij hebben licht en geluid, maar ook silent disco als je dat wil. Daarnaast beschikken wij over hele goede allround-DJ’s die goed aanvoelen wat ze moeten draaien om het iedereen naar zijn/haar zin te maken.

- De mooiste dag, eindigt met het beste feestje!
Hoe werkt het?

Knalfeest

Zodra wij weten dat jij gaat trouwen en een aanvraag bij ons doet, bellen wij jou z.s.m. op om het een en ander met je te bespreken. Wij zullen dan een afspraak met jullie maken voor een kennismakingsgesprek. Hierin zullen wij alles met je bespreken zoals jullie wensen, muziekprijs, openingsdans, prijs, ect. Hier is er ruimte om vragen te stellen en natuurlijk om te kijken of er een match is.  Zodra er een akkoord is zal jullie dag een geweldig einde gaan krijgen!

Helemaal op maat

Eindeloos veel mogelijkheden. Omdat wij altijd met jullie in gesprek gaan, kunnen wij helemaal voldoen aan jullie wensen. Van licht tot aan het geluid stemmen wij helemaal af aan de ruimte waar jullie feest wordt gegeven, het aantal personen dat komt, wat jullie mooi vinden én wat binnen jullie budget past. Wij doen altijd ons best om het helemaal naar jullie zin te maken. Ben je nog niet overtuigd? Kom met ons in contact en plan een kennismakingsgesprek. 

contact

Onze DJ's

All-round DJ

Feest DJ Smetso

Maikel heeft al meer dan 18 jaar ervaring als DJ! Hij weet goed in te spelen op de mensen en houdt ervan mensen aan te sporen tot dansen d.m.v. microfoon gebruik.

all-round dj 

Debbie Graafmans

Debbie heeft altijd al een passie gehad voor muziek en is nu al een ruime tijd met passie aan het draaien. Ze is een plaatje achter de dj booth en weet precies hoe ze jouw feestje moet laten knallen.

contact

reviews

Joost en lidwien

DJ Maikel heeft op ons huwelijksfeest gedraaid en maakte er een te gekke avond van. Hij hield goed rekening met onze muzieksmaak die we eerder hadden besproken en via Spotify hadden gedeeld. Hij wist het feest goed op gang te brengen, had interactie met het publiek en hield dit tot het einde vol. Tot slot nam hij naast een hoop enthousiasme en goede platen ook een uitgebreide lichtset mee. Aanrader en Maikel, bedankt!

wesley en jady

Jij hebt onze bruiloft helemaal af gemaakt. Wat ben jij een geweldig toffe vent met goeie smaak voor muziek. Alles was tip top geregeld en je wist precies hoe je iedereen aan het dansen kreeg!! In 1 woord je bent FANTASTISCHE! Licht en geluid was perfect, je vriendelijkheid was grandioos.. echt waar enorm bedankt voor je goeie draai sessie op onze bruiloft!!

Hans en Anouk

Wij hebben echt een top ervaring. Onze bruiloft was compleet dankzij de dj! Wij kunnen iedereen dan ook aanraden dit bedrijf te benaderen . Luistert naar al je wensen en maakt dit mogelijk. Dankjewel maikel voor de fantastische avond. Bij het volgende feestje bellen we je zeker weer op

Marijn en lisan

Wij hebben een fantastisch feest gehad op onze bruiloft. De koptelefoons waren geweldig, het licht zag er super uit en Maikel heeft iedereen aan het dansen gekregen. Ook de communicatie ging soepel en er werd goed meegedacht met onze ideeën. Zeker aan te raden!!