Bruiloft

vier de liefde met trommelverlies

Gaan jullie trouwen en wil jij er daarna een knalfeest van maken? Dan ben je op het juiste adres. Wij hebben licht en geluid, maar ook silent disco als je dat wil. Daarnaast beschikken wij over hele goede allround-DJ’s die goed aanvoelen wat ze moeten draaien om het iedereen naar zijn/haar zin te maken.

- De mooiste dag, eindigt bent het beste feestje!
Hoe werkt het?

Knalfeest

Zodra wij weten dat jij gaat trouwen en een aanvraag bij ons doet, bellen wij jou z.s.m. op om het een en ander met je te bespreken. Wij zullen dan een afspraak met jullie maken voor een kennismakingsgesprek. Hierin zullen wij alles met je bespreken zoals jullie wensen, muziekprijs, openingsdans, prijs, ect. Hier is er ruimte om vragen te stellen en natuurlijk om te kijken of er een match is.  Zodra er een akkoord is zal jullie dag een geweldig einde gaan krijgen!

contact

reviews

Marijn en Lisan

Wij hebben een fantastisch feest gehad op onze bruiloft. De koptelefoons waren geweldig, het licht zag er super uit en Maikel heeft iedereen aan het dansen gekregen. Ook de communicatie ging soepel en er werd goed meegedacht met onze ideeën. Zeker aan te raden!!

wesley en jady

Jij hebt onze bruiloft helemaal af gemaakt. Wat ben jij een geweldig toffe vent met goeie smaak voor muziek. Alles was tip top geregeld en je wist precies hoe je iedereen aan het dansen kreeg!! In 1 woord je bent FANTASTISCHE! Licht en geluid was perfect, je vriendelijkheid was grandioos.. echt waar enorm bedankt voor je goeie draai sessie op onze bruiloft!!