all-round DJ's

Een goed feest begint bij een goede all-round DJ​!

Je kunt aan alles goed hebben gedacht. Leuke locatie, mooie aankleding en alleen maar gezellige mensen hebben uitgenodigd. Toch is een DJ enorm belangrijk om jouw feest leuk te maken en er een leuke sfeer aan te geven. Als de gasten de muziek leuk vinden en gaan dansen, maakt dat jouw feestje alleen maar leuker.​ Wij beschikken over all-round DJ's met veel ervaring!

Hoe werken onze all-round DJ's?

Wij gaan altijd met jou in gesprek. Wij willen graag weten van welke muziek jij blij wordt, welke muziek je absoluut niet zou willen horen en natuurlijk wat jouw gasten leuk vinden. Mocht je nummers heel graag willen horen willen wij dat ook van te voren weten, zo zorgen wij dat deze zeker worden gedraaid. Onze all-round DJ past zicht geheel aan aan jullie wensen.

Jij vraagt,
Wij draaien

Tijdens jouw feestje kijken wij continue of de muziek in de smaak valt en passen ons daar telkens op aan. 

Staat iedereen lekker te dansen? Dan zorgen wij ervoor dat iedereen blijft dansen. Want tijdens een feestje moet er natuurlijk wel genoeg gedanst worden.

Omdat wij all-round DJ zijn en dus alle soorten muziek draaien, kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen tevreden is. 

Mogelijkheden 
licht en geluid

Meer weten

Onze all-round DJ's

All-round DJ

Feest DJ Smetso

Maikel heeft al meer dan 18 jaar ervaring als DJ! Hij weet goed in te spelen op de mensen en houdt ervan mensen aan te sporen tot dansen d.m.v. microfoon gebruik.

all-round dj 

Debbie Graafmans

Debbie heeft altijd al een passie gehad voor muziek en is nu al een ruime tijd met passie aan het draaien. Ze is een plaatje achter de dj booth en weet precies hoe ze jouw feestje moet laten knallen.

contact

Offerte aanvragen

Ga je niet akkoord met de algemene voorwaarden, kunnen wij niks leveren. Onze algemene voorwaarden vind je onderaan de website.