Silent disco puzzel

Weet je niet wat je moet doen tijdens je teamuitje? Wij weten het wel, een silent disco puzzel! Een silent disco puzzel is een muziek lijst die speciaal naar jouw behoefte is samengesteld. Er worden liedjes gebruikt die jij graag zou willen horen of je kiest een thema voor de muziek. Iedereen krijgt een vel waar de opdracht opstaat. 

Hoe werkt de puzzel?

Op het opdrachtenvel staat bijvoorbeeld op bij het eerste liedje: De 1e letter van de artiestennaam. Is het eerste liedje: Leef – André Hazes Jr.? Dan mag je de letter A op het streepje invullen. Bij elk liedje een letter die uiteindelijk een woord of zin vormen. Als alle liedjes zijn geweest en alle letters zijn ingevuld, heb je de puzzel opgelost. Althans als het antwoord goed is natuurlijk.

De puzzel kan portable worden gebruikt door de draadloze zender. Met een draadloze zender kun je ervoor kiezen om lekker een stuk te wandelen. De puzzel kan in grote en kleine groepen worden gebruikt. Geen zin om te lopen? Natuurlijk kan de puzzel ook gewoon op de dansvloer worden gemaakt.

De voordelen

Het grote voordeel van een silent disco puzzel doen in groepjes? Er moet natuurlijk opgelet worden als er een nieuw liedje komt, verder kan er gekletst worden. In groepsverband zorgt het voor teambuilding, je doet het immers samen! De hoofdtelefoon kan gewoon afgezet worden en als je dan het volume op zijn hardst zet, hoor je nog steeds muziek. 

De afspeellijst maken wij voor jou op maat. Wij willen natuurlijk weten hoelang je de activiteit zou willen doen en dan kijken we samen hoeveel letters er dan uit gaan komen en wat voor woord of zin eruit kan komen. Wij puzzelen voor jou de afspeellijst helemaal op maat. 

Contact

Wil jij een silent disco puzzel doen met jouw team? Of wil je graag nog meer uitleg? Neem dan contact met ons op door te bellen of mailen. Wil je graag een offerte ontvangen? Dan mag je een mail sturen naar info@trommelverlies.nl.

silent disco bestellen