Geluid

Ja, wij houden van een stil feestje. Geluid huren in Tilburg kan ook bij Trommelverlies! Toch zijn er genoeg mensen die af en toe liever geluid hebben op een feestje. Dat is natuurlijk ook niet zo heel erg gek toch? De bass zorgt vaak toch voor een ander gevoel door je lichaam heen. Natuurlijk is het zo dat je bij ons niet alleen een silent disco kunt huren, maar ook geluid. Wij beschikken over genoeg apparatuur om jouw feestje goed te voorzien van geluid. 

Voor geluid huren in Tilburg ben je bij Trommelverlies dus ook aan het juiste adres. Omdat het per feestje anders is, geven wij jou persoonlijk advies en aan de hand daarvan maken wij een vrijblijvende offerte. Voor 20 personen heb je natuurlijk minder geluid nodig dan voor 100 personen. Wij hebben om deze reden ook geen pakketten hiervoor. 

Wil je er ook een DJ en licht bij? Tijdens het adviesgesprek zullen wij alles met je bespreken. Wij beschikken over allround DJ’s die goed weten in te spelen op het publiek. Heb je een heel divers publiek? Dan zal er van alles wat gedraaid worden, zo zal iedereen het naar zijn/haar zin hebben.

Hoe gaat het in zijn werk? Jij neemt contact met ons op met jou vraag door ons contact formulier in te vullen of ons te bellen. Wij zullen jou wensen met je te bespreken. Wij willen natuurlijk alles weten over jouw feestje. Hoeveel mensen ga je uitnodigen, wil je er ook een DJ bij? Wil je er een DJ bij dan willen wij natuurlijk weten van wat voor soort muziek jij en de mensen die komen houden. Maar ook of jij een lijstje hebt met liedjes die jij graag zou willen horen. Wij bespreken precies wat jouw wensen zijn. Door veel vragen aan je te stellen, weten wij precies hoe wij jouw feestje een succes kunnen maken!

silent disco bestellen