allround DJ in Tilburg

Trommelverlies heeft de beschikking over meerdere DJ’s. Ben jij opzoek naar een allround DJ in Tilburg, dan ben je bij Trommelverlies aan het juiste adres.

Maikel Smetsers, mede-eigenaar van Trommelverlies heeft al meer dan 15 jaar ervaring. Sinds klein af aan heeft hij een enorme liefde voor muziek ontwikkeld. Op hoeveel feesten, partijen en bruiloften hij heeft mogen draaien, dat weet hij niet. Het zijn er inmiddels al zoveel dat hij de tel kwijt is. Welke muziek soorten hij draait? Dan zou je wel kunnen zeggen alles. Maikel let heel goed op zijn publiek. Komt het feest op gang door Nederlandstalige muziek, dan zal hij daar wat meer van draaien. Is het meer hardstijl of moombahton, dan is dat wat hij draait. Het is namelijk erg belangrijk om te kijken wat het publiek leuk vindt, een feestje waarbij niemand dans is ook niet leuk.

Maikel zal ten alle tijden van te voren contact hebben met welke muziek soorten gewenst zijn, het is tenslotte jouw feestje toch? Ook wordt er gevraagd of er aanvragen gedaan mogen worden en of jij zelf een lijstje hebt met nummer die je heel graag wil horen op jouw feestje. Omdat Maikel bijna alle muzieksoorten super goed kan draaien is hij een hele goede allround DJ in Tilburg. Er zijn maar weinig DJ’s die bijna alles kunnen draaien en naar het publiek kijken.

Maikel is de eerste die wij benaderen om te komen draaien op jouw feestje. Mocht het zo zijn dat wij een DJ kennen die beter bij jouw behoeftes past, dan zullen wij hem/haar aan jou koppelen. Mocht Maikel niet beschikbaar zijn op de datum dat jij jouw feestje geeft, ook dan beschikken wij over genoeg DJ’s die aan jou behoefte kunnen voldoen en stellen wij je graag aan hem/haar voor. Wij denken namelijk graag met je mee om van jouw feestje de beste te maken!

silent disco bestellen